Tuoreimmat blogikirjoituksemme löytyvät uusilta verkkosivuiltamme

Uudistuvan yhtiön perinteikäs juhlailta kokosi yhteen 200 vierasta

Gaalamaisiakin piirteitä sisältänyt Edita-iltamme Crowne Plazassa Helsingissä 12. marraskuuta kokosi kanssamme yhteen noin kaksisataa yhteistyökumppaniamme ja asiakastamme juhlistamaan yhteisiä saavutuksia ja tulevia hankkeita.

Edita-ilta 2015

Muutoksen keskelläkin voi säilyttää perinteitä

Marraskuun pimeys suljettiin muutamaksi tunniksi visusti ovien ulkopuolelle, kun Editan sidosryhmäillassa vapautunut tunnelma näkyi ja kuului: rento puheensorina ympäröi tiiviitä seurueita, jälleennäkemisen ilo heijastui ihmisten kasvoilta ja valokuvauspaikalla nähtiin rohkeaa heittäytymistä hauskoihin poseerauksiin. Moni innostui kokeilemaan älypuhelimellaan myös Kahoot-peliä, josta varmistui mm., että IoT on lyhenne sanoista Internet of Things – ei Internet of Truth tai Iteration over Time.

Olemme muutosmatkalla monialaisesta kustannusyhtiöstä monialaiseksi sisältöyhtiöksi, jossa keskiössä ovat edelleen ajantasainen ja laadukas tieto. Tämä on edellyttänyt Suomessa yleisemminkin esille nostettua kokeilukulttuuria ja digiloikkaa: uusia ideoita, innostusta sekä rohkeutta onnistua ja oppia epäonnistumisista. Uudistuvat, kuratoidut ja viestinnällisesti toimivat tieto- ja oppimisratkaisumme ovat keinomme tehdä mahdolliseksi asiakkaille merkityksellinen tieto ja taito.

Vaikka kirja ei muotona katoakaan, on Kirjan vuosi 2015 todistanut meille jälleen, että merkittävä tieto ei sijaitse ainoastaan kansien välissä. Sitä syntyy myös monenlaisessa vuorovaikutuksessa, kuten tapahtumissa. Näin perinteisestä Kirjan illastakin tuli Edita-ilta.

Edita-palkinto pedagogiikan ja digitalisaation kehittämiseen

Moniulotteisesta toiminnastamme saatiin konkreettisia näytteitä muun muassa Edita-palkinnon luovutusseremoniassa. Voittajan valinnassa painotimme tänä vuonna yhteiskunnallista vaikuttavuutta. Edita-palkinnon 2015 sai Oppimisen Pohjantähti, NPDL -ohjelma, jossa Edita toimii Microsoftin koulutuskumppanina koulujen pedagogiikan, toimintakulttuurin ja digitalisaation kehittämiseen tähtäävässä ohjelmassa. Palkinto mahdollistaa uusien koulujen, ammatillisten oppilaitosten ja päiväkotien pääsyn mukaan ohjelmaan.

Edita-palkinto

Palkinnon lisäksi jaoimme kaksi kunniakirjaa: Suomalaisen Klubin kanssa toteutetulle kulttuurillisesti merkittävälle Svinhufvud-sivustolle sekä pitkäaikaiselle ja ansioituneelle sisältökumppanillemme, työoikeuden professorille Seppo Koskiselle.

Edita-palkinnosta lisää täältä

#EDITAILTA